Gedreven door de meest effectieve én duurzame vorm van marketing

Wij hebben van mond-tot-mondmarketing ons specialisme gemaakt. Wij helpen jou om marketing te bedrijven die niet voelt als marketing. Om te zorgen dat jouw klanten en collega’s vol overtuiging over jou gaan praten en je aanbevelen. Want een betere verkoper of marketeer kun je je toch niet wensen?

Strategie - Branding - Marketing - Data

Rob de Groot

Marketing - Onderzoek - Creativiteit

Jolein Bloemen

Marketing - Innovatie - Creativiteit

Bo van den Bosch

Marketing - Branding - Beïnvloeding

Jesse van den Elzen

Onze ambitie? Elke dag een klein beetje beter! Dat leidt tot grote vooruitgang.

0

Onderzoeken per jaar

Continu onderzoek en in gesprek met klanten en collega’s levert waardevolle inzichten. Steeds meer bedrijven investeren in continu feedback en onderzoek.

0

Gemiddelde responsratio

Kwaliteit gaat altijd boven kwantiteit. Voor een representatief onderzoek streven we naar een zo hoog mogelijk responspercentage.

0

Gebruikers van ons datamodel

Jouw data omzetten van onderbuik naar onderbouwd? Dat kan met ons eigen ontwikkelde datamodel met unieke algoritmes en wetenschappelijk bewezen methodieken.

0

Opdrachtgevers

Wij zijn trots dat we mogen werken voor mooie merken en diverse opdrachtgevers. Van startups en MKB tot overheden en multinationals.

0

NPS

Onze eigen score van de Net Promotor Score is 57. Dat kan altijd beter. Daarom doen wij ook onderzoek en vragen we klanten wat beter kan.

0

Producten

Serious games, apps, tools, een eigen datamodel en feedbackterminal. Onze toolkit wordt ieder jaar groter en beter.

Wist je dat 64% van alle marketeers het eens is dat mond-tot-mondreclame de meest effectieve marketing is. Terwijl maar 6% zegt dat ze deze vorm beheersen en actief bedrijven.

Wij horen tot die 6% die dit vak wél onder de knie heeft. Want wij hebben van mond-tot-mondmarketing ons specialisme gemaakt.