Zo RAAKEN we

Samen met jou bedenken we een persoonlijke en complete marketingstrategie op basis van 7 rake principes en de daaruit afgeleide Raaker-route. Daarin zijn raakmomenten essentieel: onvergetelijke ervaringen, groot of klein, die écht het verschil maken. Waardoor jouw merknaam top-of-mind blijft bij potentiële én bestaande klanten. Want het merk dat wordt onthouden, is het merk dat wordt gekocht.

Vanuit strategie, data en feedback optimaliseren we tevredenheid van klanten én medewerkers en maken we keuzes om je huidige marketinginstrumenten slimmer in te zetten. De opbrengst? Klanten worden fans voor de lange termijn. Ambassadeurs, die als enthousiaste verkopers hun positieve ervaringen delen met anderen, waardoor ze jouw merk laten groeien. Makkelijker wordt het niet.

Zo WERKEN we

Mond-tot-mondreclame stimuleren is een vak apart. Ons vak, waar we dagelijks mee bezig zijn. Gaan we samen aan de slag? Dan hebben wij als marketingregisseurs frequent contact met jou en je collega’s over strategie én uitvoering. Wij denken mee, inspireren, meten, onderzoeken, raken en evalueren. En zorgen ervoor dat acties en ideeën op structurele basis in de praktijk worden gebracht.

Het enige wat we van jou vragen is de wil om duurzaam te investeren in je eigen merk. Om op structurele basis aandacht te schenken aan het creëren van raakmomenten. Het liefst met je hele team. Want om de kracht van ambassadeurs en mond-tot-mondreclame optimaal te benutten, hebben we zoveel mogelijk mensen nodig. Samen maken we op klantbeleving het verschil!

Maak kennis met ons team

Stuk voor stuk gedreven en ervaren marketeers met ieder zijn specialisme. Specifieke kennis nodig waar anderen beter in zijn? We werken dagelijks samen met bureaus en freelancers op het gebied van vormgeving, fotografie, tekst, websites, webshops, online marketing en training en opleiding.

Rob de Groot

Marketingstrateeg

Begonnen met Raaker om marketing te vereenvoudigen. Een eerlijker verhaal te verkondigen. Sterk in strategie, creatief als het nodig is, analytisch van nature en altijd nieuwsgierig naar meer.

rob@raaker.nl

Jesse van den Elzen

Marketeer en onderzoeker

Opgeleid in marketing en consumentengedrag, gefascineerd door beïnvloeding, testen en onderzoeken. Is kritisch op aannames, zichzelf en anderen.

jesse@raaker.nl

Bo van den Bosch

Content marketeer

Creatieve duizendpoot, kan mede door haar opleiding tot business innovator niet alleen strategisch meedenken maar coördineert ook moeiteloos talloze opdrachten, is waar nodig zelf operationeel actief voor het beste resultaat.

bo@raaker.nl

Billy Pearson

Online marketeer

Ervaren online marketeer, gespecialiseerd in SEO/SEA en enkele jaren als OKR consultant aan klantzijde gewerkt. Die ervaring en doelgerichtheid komt van pas bij het coördineren en aansturen van performance marketing activiteiten.

billy@raaker.nl

Tim Hoogeveen

Onderzoeker

Achtergrond in werving en selectie, kennis van alles wat met de huidige arbeidsmarkt te maken heeft, is zodoende graag betrokken bij onderzoek naar tevredenheid van medewerkers, is pas tevreden bij een eNPS van 60+.

tim@raaker.nl
icon

Creativiteit en daarmee de manier hoe ze zaken aanpakken en helder krijgen is voor ons een reden om met jullie samen te werken.

Teun van Sinten – Covolt
icon

Dankzij Raaker zetten we concrete acties uit met maar één doel: prikkelen!

Peter Smits – ’t Zusje

Wij werken voor en met mooie merken