WAT
IS JOUW
RAAKER?

Het leukste spel om tot originele mond-tot-mondreclame te komen.

Bewustwording en activatie
door serious gaming

Met het Wat is jouw Raaker spel kom je samen op de leukste manier tot originele mond-tot-mondreclame voor jullie organisatie.

0

Teams

0

Spelers (maximaal)

0

Speelduur (minuten)

Hoe werkt het spel?

In teams en onder tijdsdruk beantwoord je vragen en voer je opdrachten uit. Na iedere ronde geven alle spelers één punt aan het team dat volgens hen de opdracht het best heeft uitgevoerd. Het team dat de meeste punten krijgt wint de ronde en mag één stap vooruit. Het team dat als eerste op de middenstip is, wint het spel. Is er na 90 minuten geen winnaar, dan wint het team met de meeste blokjes. 

Alle vragen en antwoorden gaan over klantbeleving en hoe je deze positief kunt beïnvloeden. Door met elkaar hierover in gesprek te gaan, word je je nog meer bewust van wat een positieve klantbeleving en klantwaardering kan betekenen voor jouw organisatie.

Het spel draait om 4 raakmomenten: dit zijn cruciale contactmomenten in de klantreis. Het zijn de momenten waarop jullie organisatie het verschil moet maken. Ze worden ook wel de momenten van de waarheid genoemd.
 
In teams bedenk je ideeën (Raakers) om van deze momenten piekmomenten te maken die een onuitwisbare indruk achterlaten op jullie klanten.