The Truck Traders
Een slimme truckhandelaar met oog voor de juiste handel.

We find a way! Always.

Een slimme truckhandelaar met oog voor de juiste handel. Waar het gezegde “we zoeken altijd naar een weg hoe het wél of anders kan” niet uit de lucht komt vallen maar daadwerkelijk richting geeft aan de gehele organisatie en bedrijfsvoering.

Opdrachtgever

VAEX The Truck Traders, Ravenstein

Sinds

2018

Diensten

Positionering
Strategisch marketingadvies
Klantonderzoek
Content marketing (i.s.m. Geeniaal)
Wervingscampagnes

Producten

Branding Cards
Datafication

7 Teamrules

Wat The Truck Traders onderscheidend maakt? Met behulp van onze serious game branding cards hebben we 7 teamrules bepaald. Benieuwd welke dat zijn? Lees ze dan op hun website.

Vanuit deze basis, die onbewust al jaren richting gaf of verduidelijking gaven aan datgene wat intern leefde, onderzochten we wat klanten waarderen, en waarom.

Goeie handel

Deels is dat uiteraard een kwestie van de juiste handel, deels een kwestie van gunnen. Voor de juiste handel benutten we data, voor het gunnen delen we de visie dat we continu moeten werken aan fans en ambassadeurs.

Het voordeel van deze handel is dat de handel visueel aantrekkelijk is voor de doelgroep. Met als gevolg dat je bereik via o.a. social media snel en vaak groot is. Of daar ook direct een koper tussen zit is, blijft de vraag. Online vind- en zichtbaarheid, gekoppeld aan gerichte acties en relevante content (zoals een jaarlijks magazine en online blog) dragen bij aan de gewenste groeidoelstellingen.