Lazzarella
Rebranding, merkpositionering en activatie voor dé meest ambachtelijk Italiaanse live cateraar van Nederland.

“Cucina Mobile Italiana – Il gusto genuino di Napoli”

Onder de naam ‘Mario & Luigi’ startten 2 vrienden als pizzabakkers om vervolgens in een aantal jaren door te groeien van ‘uit de hand gelopen hobby’ naar een complete en professionele Italiaanse cateraar. En dus was het tijd om het merk te vernieuwen als basis voor de groeistrategie voor de komende jaren.

De pure en ambachtelijke aanpak zie je niet alleen, dat proef je ook. Dat pizzaiolos van Lazzarella het vak eerst leren in Napels, is veelzeggend. De voortdurende zoektocht naar de meest smaakvolle, pure en eerlijke ingrediënten bevestigd het streven naar een smaakvolle beleving voor alle gasten.

Dus, wil jij een stukje ambachtelijk Italië ervaren in eigen tuin, op werk of speciaal event? Met de Italiaanse catering van Lazzarella is Italië is dichterbij dan je denkt. Zet je werknemers in het zonnetje met een onvergetelijke ervaring of maak je bruiloft compleet met passie voor de Italiaanse keuken.

Samen met Lazzarella geven we op structurele basis invulling aan de marketing- en groeistrategie, hiervoor is de OKR methodiek een mooi handvat en zorgen we met gerichte performance marketing (SEO, SEA, CRO) voor kwalitatieve aanvragen. De beleving, sfeer, gemak start op de website en eindigt bij een onbezorgd en smaakvol feest.

Opdrachtgever

Lazzarella (Erp)
www.lazzarella.nl

Sinds

2022

Diensten

Business Model Canvas
Merkpositionering
Identiteit (i.s.m. TIKKL)
Marketingcampagnes
OKR