Kingspan LOGSTOR
Strategische internationale ondersteuning op marketing en sales.

Strategische ondersteuning op marketing en sales.

LOGSTOR maakt onderdeel uit van de Kingspan Group van bedrijven. Deze groep heeft als missie om een toekomst met netto nulemissie te versnellen, waarbij het welzijn van mens en planeet centraal staat.

LOGSTOR is een wereldwijde leverancier van complete voorgeïsoleerde leidingsystemen met een focus op district heating and cooling (DHC). Ook wel bekend als stadsverwarming in verschillende Nederlandse steden. Met meer dan 50 jaar onderzoek, ontwikkeling en ervaring is LOGSTOR uitgegroeid tot een toonaangevende fabrikant van voorgeïsoleerde leidingsystemen met een enorme expertise en knowhow op het gebied van isolatie om de energietransitie te versnellen.

Zelfs binnen een bewezen duurzaam systeem als stadsverwarming is LOGSTOR continu bezig om zichzelf te verbeteren en de CO2 voetafdruk naar nul te krijgen. De isolatiewaarden van bijvoorbeeld alle leidingsystemen blijven ze verbeteren en bovendien verduurzamen ze voortdurend grondstoffen, energiebronnen en afvalstromen.

Vanuit die drang naar verbetering en groei zijn we voor LOGSTOR een strategische partner voor marketing. Vanuit verschillende strategische en creatieve workshops brengen we internationale teams dichter bij elkaar, definiëren we scherpe proposities en geven we samen invulling aan een structurele aanpak van acties om de gestelde groeidoelstellingen te bereiken.

Opdrachtgever

Kingspan LOGSTOR (Hoofddorp)
www.logstor.com

Sinds

2022

Diensten

Strategie
Merkwaarden
Propositie ontwikkeling
LEGO Serious Play
OKR