De Grootmeesters
Transformatie van Stukadoorsbedrijf De Groot naar De Grootmeesters.

Grootmeesters in stucwerk, akoestiek en isolatie.

Opdrachtgever

Stukadoorsbedrijf de Groot, Erp

Diensten

Positionering
Merkstrategie
Arbeidsmarkt communicatie
Wervingscampagnes
Visuele identiteit (ism TIKKL)
Website

Bouwen aan een gevestigde naam in de regio

Stukadoorsbedrijf de Groot uit Erp is al meer dan 40 jaar een gevestigde naam als het gaat om stucwerk, akoestiek en isolatie. Interesse van jongeren voor het stukadoorsvak neemt al jaren af, waardoor ieder stukadoorsbedrijf voor een uitdaging staat.

Om die reden geloven we niet in korte termijn acties maar een aanpak voor de lange termijn. Met als doel dat als je komt stucen bij De Groot, je het mooiste vak ter wereld leert van stukadoors die altijd voor het beste eindresultaat gaan.

Transformatie naar De Grootmeesters

De beste willen zijn, praktisch te werk gaan en vooral geen uitdaging te groot: dat onderscheid De Groot in de markt. Om op lange termijn talent te werven en het team van specialisten beter te profileren hebben we gekozen voor een onderscheidende positionering en nieuwe naam: De Grootmeesters.

Met een knipoog naar het verleden een stap richting de toekomst. Want goed stucwerk gaat veel verder dan strakke muren en meters maken. Alleen de besten mogen zich Grootmeesters noemen.

De Grootmeesters. Dat is de nieuwe naam van Stukadoorsbedrijf De Groot uit Erp. Een naamswijziging, na meer dan veertig jaar. Waarom? “Je bent hier niet zomaar stukadoor, je bent hier vakman. Dat willen we nog meer uit gaan dragen.”